Transport voor een evenement

Het transport voor een evenement vraagt om flexibiliteit en specifiek vervoer; Ik zorg ervoor dat uw materialen en goederen op de juiste plaats, op het juiste tijdstip met het juiste vervoer aankomen. De verschillende materialen en goederen die benodigd zijn bij uw evenement, feest of partij, hebben het juiste vervoer en de juiste mensen nodig. Ik kan u helpen door onze expertise in transport. Graag denk ik met u mee om het proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Het juiste transport voor de betreffende materialen

Bepaalde goederen hebben een bepaald type transport nodig. Event Facility Roskam regelt dit voor u. Zo letten wij altijd nauwkeurig op het totaalgewicht en de verhoudingen van de afmetingen. Na een goede afweging kan ik goed voor u inschatten wat voor vervoer we gaan gebruiken om zo efficiënt te werk te gaan.

Veiligheid van uw transport

Event Facility Roskam zorgt ervoor dat uw transport altijd veilig op de bestemming aankomt. Door alle certificeringen en de juiste rijbewijzen zorg ik ervoor dat ik garant kan staan voor de veiligheid. Het transport wordt verzorgd in samenwerking met Yme Kamminga Koerier & Transport. Heeft u bepaalde eisen rondom de veiligheid van het transport? Dan ga ik daar graag over met u in gesprek.

Waarom Event Facility Roskam?

  • Veiligheid en kwaliteit van uw vervoer is gegarandeerd
  • Kennis over materialen en het juiste transport
  • Toegang tot verschillende soorten transport
  • Veel praktijk ervaring
  • Altijd in nauw overleg

Neem nu contact op!

Natuurlijk gaan we graag met u in gesprek over het transport dat geregeld moet worden voor uw evenement. Tijdens een verkenningsgesprek kunnen we een goed beeld krijgen van de mogelijkheden en de benodigde transport middelen om u een goed beeld te geven van wat er mogelijk is. Verder kan ik u natuurlijk met meer van dienst zijn, bijvoorbeeld de op- en afbouw van een evenement en voorbereiding. Neem contact op via het formulier of bel direct naar 06-20452935. Wij horen graag van u!