Voorbereiding en ontzorgen voor uw evenement

Event Facility Roskam is uw rechterhand in de voorbereiding en (deels) ontzorging van elk evenement, klein en groot.

De voorbereiding van elk evenement is cruciaal voor een goed verloop van het evenement zelf. Tijdens de voorbereiding van een evenement komt daarom ook veel kijken. Daarbij kunt u denken aan zaken als materialen, transport, op- en afbouw, planning, draaiboek en meer. Ik biedt mijn ervaring aan om u hierin te ondersteunen. Samenwerking is daarbij voor mij erg belangrijk, daarom ga ik altijd in nauw overleg met u als klant te werk. Op deze manier kunt u een prachtig evenement tegemoet zien!

Feest, congres of bruiloft organiseren

Feest, congres, bruiloft; wat u ook van plan bent, ik denk graag met u mee! Vanaf de voorbereiding tot aan de evaluatie adviseer en ondersteun ik u in dit proces. Naast de ‘standaard’ evenementen ga ik ook graag de uitdaging aan om nieuwe en voor het publiek onbekende evenementen samen met u te organiseren. Dat kan vanaf het aller eerste begin, waar alles nog in kaart gebracht moet worden, tot en met het evalueren van het evenement aan toe. Ook is het mogelijk dat ik maar een onderdeel op mij neem zodat jullie als organisatie zich beter kunnen concentreren op andere delen van het evenement.

Waarom Event Facility Roskam?

  • Kennis van zaken
  • Praktijk ervaring
  • Verzorgd draaiboek
  • Toegang tot eigen netwerk
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Nauw betrokken
  • ontzorgen van uw evenement

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraagt u zich af wat ik voor uw evenement kan gaan betekenen? Ik ga graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken en daarbij een vrijblijvende offerte op te stellen. Tijdens een verkennend gesprek spreken we alle scenario’s door en bekijken we samen wat de beste manier is om de juiste voorbereidingen te treffen rondom uw evenement. Stuur ons een bericht via het contactformulier of bel naar 06-20452935.